Sušené hovězí maso pikantní 100g

Tip
5 Fotor
160 Kč –25 %

Sušené hovězí maso 50g a 100g .Poslouží jako zdravá výživa. Využití pro sportovce,ale i super pochoutka k pivu a vínu.Jedinečná receptura. Jednou ochutnáte a pak neodoláte.

NUTRIČNÍ HODNOTY 100g - 75-80 bilkovíny,1g sacharidy,4g max tuku,1g soli

SLOŽENÍ:Hovězí maso,sojová omáčka,mořská jodovaná sůl,sušený česnek,chilli papričky,worchestr,olivový olej

120 Kč
Skladem

Hovězím masem v užším slova smyslu se myslí příčně pruhovaná svalovina, k ní přiléhající tkáně (kosti, tuková tkáň, pojivo, a to včetně nervové tkáně a krevních a mízních cév). Nejdůležitější a nejhodnotnější částí masa je svalová tkáň.Jeho jakost je dána jemností svalových vláken, obsahem tuku a jeho typem, podílem svalové tkáně a dalšími faktory.

Mladé kusy mají jemně vláknité maso, svalovina starších jedinců je hrubě vláknitá. Staří býci a dojnice mají nízký obsah intramuskulárního tuku, takové maso bývá tvrdší a méně chutné. U jalovic a volů naproti tomu dochází k brzkému ukládání všech typů tuku, který maso výrazně prorůstá, takže při řezu je vidět mramorování.Vnitrosvalový tuk zřetelně zlepšuje chuťové vlastnosti masa, nashromáždí-li se však větší množství mezisvalového tuku, je to už vnímáno jako nežádoucí. Průměrný obsah tuku v jatečně opracovaných půlkách by proto neměl přesahovat 5,7-6,2 %, libové hovězí maso obsahuje do 3 % tuku.

Hovězí maso je biologicky velmi hodnotné, má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2.

Kód Kód: 77
Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.1 kg